"...does not appear to be an hg repository!" when pushing with 0.9.4

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

"...does not appear to be an hg repository!" when pushing with 0.9.4

Georg-W. Koltermann-4
Hi,

since my upgrade to 0.9.4 I consistently see the message "...does not appear to be an hg repository!" when I push over http.

Strangely a second push indicates no changes need to be pushed, so the first one in fact succeeded despite the error message:

hunter[55]$ hg push --debug -f
pushing to http://kuber.eu.mscsoftware.com/hg/SimManager-TeamIntegration-new
sending capabilities command
http authorization required
realm: Mercurial SimManager@Kuber
user: gwk
password:
real URL is http://kuber.eu.mscsoftware.com/hg/SimManager-TeamIntegration-new/
capabilities: lookup changegroupsubset stream=1 unbundle=HG10GZ,HG10BZ,HG10UN
sending heads command
searching for changes
sending branches command
examining 23d7a4267962:474673c0e313
found incomplete branch 23d7a4267962:474673c0e313
sending between command
narrowing 1:5 15c574a6f85f
found new branch changeset 23d7a4267962
found new changesets starting at 23d7a4267962
1 total queries
common changesets up to 145e7e36a15a 994bfc1a0bbb 37f9b6fef8f5 4415227e3251 e95934be59e6 e98ba47446f0 265129511985 124dbb3f56b3 8dfe8f034009 5d784492455c 7047350c959f 4a1a21d4bdde b7aa98a4f60e 675c432157d5 f5205dde0648 b24feefc574b d76ec7285d12 028d050d0902 29ebd61342c4 a9d9426b6683 549ed35ad3c5 829ed8dee115 c0c2e539b013 b668d9773cec faeb79913c04 8c7ce14c1f08 7614928abdcf fd86e21779de e29e67f55977 81387e4336c6 47eb673690c2 a3a0cc6786ac 69a8eaeb1366 4a0484e81d2d 58dc8f783280 76640d029bb4 906c5cc6351c 3f5f751c7cdb 03a2ef9f59a6 600ccf67d93d c63fe7b41b7a 208d463126c5 0bec1b332d8e 1e04ed18f984 15c574a6f85f fa1c0e2d2874 473dc29f3a63 d1b4e2f4704b 272055c3a586 3154c8a0c880 ee6baa11fcfd e23a0843adbb 39efb50e3ea9 6b7e06d8047a
1 changesets found
List of changesets:
564998158f910d791a3f71ad1e66d6639ed34dd7
sending unbundle command
sending X bytes
abort: ' http://kuber.eu.mscsoftware.com/hg/SimManager-TeamIntegration-new/' does not appear to be an hg repository!


hunter[56]$ hg push --debug -f
pushing to http://kuber.eu.mscsoftware.com/hg/SimManager-TeamIntegration-new
sending capabilities command
http authorization required
realm: Mercurial SimManager@Kuber
user: gwk
password:
real URL is http://kuber.eu.mscsoftware.com/hg/SimManager-TeamIntegration-new/
capabilities: lookup changegroupsubset stream=1 unbundle=HG10GZ,HG10BZ,HG10UN
sending heads command
searching for changes
sending branches command
examining 23d7a4267962:474673c0e313
found incomplete branch 23d7a4267962:474673c0e313
sending between command
narrowing 1:5 15c574a6f85f
found new branch changeset 23d7a4267962
found new changesets starting at 23d7a4267962
1 total queries
common changesets up to 145e7e36a15a 994bfc1a0bbb 37f9b6fef8f5 4415227e3251 e95934be59e6 e98ba47446f0 564998158f91 124dbb3f56b3 8dfe8f034009 5d784492455c 265129511985 4a1a21d4bdde b7aa98a4f60e 675c432157d5 f5205dde0648 b24feefc574b d76ec7285d12 3154c8a0c880 29ebd61342c4 a9d9426b6683 549ed35ad3c5 829ed8dee115 c0c2e539b013 b668d9773cec faeb79913c04 8c7ce14c1f08 7614928abdcf fd86e21779de e29e67f55977 81387e4336c6 47eb673690c2 a3a0cc6786ac 69a8eaeb1366 4a0484e81d2d 58dc8f783280 76640d029bb4 906c5cc6351c 3f5f751c7cdb 03a2ef9f59a6 600ccf67d93d c63fe7b41b7a 208d463126c5 0bec1b332d8e 1e04ed18f984 15c574a6f85f fa1c0e2d2874 473dc29f3a63 d1b4e2f4704b 272055c3a586 ee6baa11fcfd e23a0843adbb 39efb50e3ea9 6b7e06d8047a 7047350c959f
no changes found
hunter[57]$

Has this been seen elsewhere?

--
Regards,
Georg.


_______________________________________________
Mercurial mailing list
[hidden email]
http://selenic.com/mailman/listinfo/mercurial
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: "...does not appear to be an hg repository!" when pushing with 0.9.4

Matt Mackall
On Tue, Jul 10, 2007 at 07:24:39PM +0200, Georg wrote:
> Hi,
>
> since my upgrade to 0.9.4 I consistently see the message "...does not appear
> to be an hg repository!" when I push over http.

This appears to be issue625:

http://www.selenic.com/mercurial/bts/issue625

--
Mathematics is the supreme nostalgia of our time.
_______________________________________________
Mercurial mailing list
[hidden email]
http://selenic.com/mailman/listinfo/mercurial
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: "...does not appear to be an hg repository!" when pushing with 0.9.4

Georg-W. Koltermann-4
2007/7/10, Matt Mackall <[hidden email]>:
On Tue, Jul 10, 2007 at 07:24:39PM +0200, Georg wrote:
> Hi,
>
> since my upgrade to 0.9.4 I consistently see the message "...does not appear
> to be an hg repository!" when I push over http.

This appears to be issue625:

http://www.selenic.com/mercurial/bts/issue625

Confirmed.  As a workaround I added ' os.environ ["HG"] = "hg"' to my index.cgi.

--
Thanks,
Regards,
Georg.


_______________________________________________
Mercurial mailing list
[hidden email]
http://selenic.com/mailman/listinfo/mercurial